עיצוב תאורה למרכז שלוה

1/1

עיצוב  התאורה בפרויקט מרכז שלוה בירושלים מתחיל מהחיבור הרגשי למקום ולעשייה, שהינה כל-כולה נתינה, ראיית האחר, ותחושת שייכות למפעל חברתי ייחודי המופנה לצרכי אוכלוסיות עם צרכים מיוחדים, בסדר גודל חסר תקדים. 

המבנה כולו – בן שבע קומות, כמו גם התאורה בו – צריכים לענות על מגוון רב של חללים ייעודיים, העונים על מכלול הצרכים של הילדים המטופלים במתחם.

נקודת המוצא הינה האמונה כי לילדים ולהורים מגיעים מיטב הטיפולים עם המתקנים המתקדמים ביותר. במתחם שולבו שתי בריכות, אולם כדורסל וספורט, אודיטוריום המכיל למעלה משלוש-מאות מקומות, חדרי יצירה, מקלחות, ספריות חדרי מחשבים, חדרי טיפולים חדרי אוכל וכמאה חדרי לינה.  


בנוסף לחיבור הרגשי, האתגר המקצועי עצום.

נדרשנו לגלות מיומנות במספר רב של תת התמחויות ייעודיות בתחום התאורה.

בין אם בלובי הכניסה לבניין, שגובהו למעלה משישה-עשר מטרים, אם בתקרת הבריכה הבנויה בטון משופע, בו לא ניתן להשקיע גופי תאורה, ובין אם בחדרי הלינה של הצוות והמטופלים, שם נדרשנו לתת מענה לצרכים המיוחדים.
 

בשילוב כוחות ורעיונות עם אדריכלי הפרויקט אנדי אפשטיין ובן בירן, יועצי החשמל ממשרד יוסי תפארת וערן בלום, ובמעורבות חיובית ותומכת של צוות הפיקוח ואנשי שלווה המופלאים, התוצאה מאירת עיניים, והתאורה מהווה חלק בלתי נפרד מקסמו של המקום.

התמונות לפניכם. מוזמנים לצפות בתמונות נוספות באתר.

  

עמיר ברנר  עיצוב תאורה בע"מ  /  ת.ד. 3917 קדימה 60920  /  טלפון: 972-9-8995567  /    פקס: 972-9-8995819  /    a_brener@zahav.net.il  /  
  • Facebook Clean

עיצוב ובניית אתרים: www.wixandme.com